Áfonyás bélszínragu flambírozva
|
Elkészítés:A forró olajban futtassuk meg a hagymát, szórjuk bele a kockákra vágott bélszínt, és magas tûzön pirítsuk tovább. Sózzuk, borsozzuk meg, majd amikor félig megpirult, adjuk hozzá az áfonyát, locsoljuk meg a borral, és pároljuk össze. Mielõtt levesszük a tûzrõl, szórjuk meg petrezselyemmel, keverjük össze, locsoljuk meg a brandyvel, és gyújtsuk meg (flambírozzuk). A körethez a megtisztított burgonyákat faragjuk hordó formájúra, majd sós vízben fõzzük meg, szûrjük le, és forgassuk össze a vajban megfuttatott petrezselyemmel. Tálaláskor a hordóburgonyát rendezzük tányérra, és halmozzuk mellé, a bélszínragut. Hozzávalók:- 70 dkg bélszín
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
VOLKSWAGEN TIGUAN 1.5 TSI ACT COMFORÁr: 9.797.000 Ft -
VOLKSWAGEN CRAFTER 2.0 CR TDI 35 L3HÁr: 4.296.378 Ft -
TOYOTA AURIS TS 1.6 ACTIVE MY17Ár: 5.647.000 Ft -
FORD FOCUS 1.6 Ti-VCT TITANIUMÁr: 5.347.000 Ft -
OPEL INSIGNIA GRAND SPORT 1.5Ár: 6.745.000 Ft -
TOYOTA AURIS TOURING SPORTS 1.8HÁr: 5.495.000 Ft -
OPEL ASTRA SPORTS TOURER 1.4TÁr: 4.647.000 Ft -
OPEL ZAFIRAÁr: 1.449.000 Ft -
KIA CEED SW 1.4 MPI GOLD MAÁr: 5.147.000 Ft -
SKODA SUPERB 2.0 TDI SCR STYLEÁr: 6.895.000 Ft -
VOLKSWAGEN PASSAT VIII VARIANT 2.0 TÁr: 7.997.000 Ft -
NISSAN QASHQAI 1.2 DIG-T N-CONNEÁr: 7.497.000 Ft